Irina Baianț - Soprano
Intra in cont Cautare

Soprana Irina Baianț: “M-am bucurat prin ochii Marinei cum n-am mai făcut-o de mult!”

Soprana Irina Baianț: “M-am bucurat prin ochii Marinei cum n-am mai făcut-o de mult!”

Articol preluat de pe www.socialstars.ro

Povestea familiei Marinei a început în canalele insalubre ale Bucureștiului. Fetița care anul acesta va împlini 10 ani a avut o copilărie ca un vis greu. Camerele televiziunii Arte au surprins-o cu ani în urmă răcită într-un pat ud, pentru că ploua prin tavanul a ceea ce cu greu se putea numi casă. Părinții ei nu s-au lăsat însă învinși de soartă și au luptat pentru fiecare secundă spre o lume cât mai normală. Asociația Casa bună, condusă de Valeriu Nicolae, le-a fost sprijin spre luminița speranței dintr-un tunel parcă prea întunecat pentru ei.

ZIlele trecute, revista Viva și ParkLake au lansat o invitație Irinei Baianț pentru o sesiune de shopping cu vouchere de 1.000 lei, iar Marina a fost invitata specială a apreciatei soprane. A venit însoțită de îngerul ei păzitor de la Casa Bună, Anca Sandu.

Când a trecut prin zona Dristor, Marina a exclamat: "aaa, știu zona asta, că aici a trăit mama în canal … Că ea a stat în mai multe canale … Dar aici mergeam la o biserică atunci când erau sărbători mai mari, cum e Paștele, și primeam bani și mâncare, iar dacă primeam destul de mulți bani mama mă ducea apoi la Mc Donald’s”.

Zâmbetele Irinei și Marinei s-au împrietenit de la prima întâlnire și au plecat emoționate împreună ținându-se de mână prin ParkLake. “Poți să-ți alegi, Marina, tot ce vrei”. Și Marina și-a ales: tricouașe, pantalonași, rochițe, pantofiori … Tot ce a vrut. “Aaa … să-i iau și surioarei mele ceva …”. Câți ani are? “Un an și 8 luni”. Iar rochița cu flori vesele i s-a potrivit perfect micuței.

Bucuria Marinei i-a așezat Irinei Baianț în multe momente câte o lacrimă de emoție în colțul ochilor. Au fost pentru câteva ceasuri cele mai bune prietene. Iar Marina a ajuns în garsoniera confort 3 din Amurgului cu două sacoșe pline de hăinuțe și cu promisiunea că va fi invitata specială a Irinei la următorul concert în București. Și au mai stabilit împreună ca Marina să continue să învețe bine și să-și urmeze visul de a deveni antrenoare de gimnastică.

“M-am bucurat prin ochii Marinei cum n-am mai făcut-o de mult! Asociația Casa Bună face lucruri minunate pentru copiii cu situații materiale și sociale foarte grele, dar care nu se lasă bătuți! Marina este povestea unui om mare într-un corp atât de mic, iar Viva și ParkLake mi-au dat ocazia să îi dăruiesc un voucher de cumpărături pe care-l merita atât de mult și care i-a adus lacrimi de fericire Marinei”, a scris soprana Irina Baianț într-un story pe rețelele de socializare.

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Making off - unboxing Avon

Making off - unboxing Avon
Soprana Irina Baianț, concert emoționant pentru pacienții unui spital din București

Soprana Irina Baianț, concert emoționant pentru pacienții unui spital din București

Am participat cu

Soprana Irina Baianț, concert emoționant pentru pacienții unui spital din București

Primul meu unboxing - proiect Avon

Nu o să țin un discurs, deși mă pricep, însă aici nu vreau să conving pe nimeni de nimic, ci doar să vă povestesc despre experiența mea frumoasă cu cei de la Avon Space, care mi-au trimis câteva seturi cu produse pe care le-am testat și mi-au plăcut mult.

Primul meu unboxing - proiect Avon